aaa, da. s-a mai intamplat ceva. traista…

aaa, da. s-a mai intamplat ceva. traista bucovineana. dada! e o chestie tres chic. cred ca asa se scrie, ca aci intervenim in relatia curvei cu franceza.. traista de colectie, flacau. de colectie!!!!!!!!!!!!!!!

na:
BUCUREŞTI / 20:06, 13.04.2009

Ministrul Turismului, Elena Udrea, şi-a lansat, luni, în emisiunea “Happy Hour” de la Pro Tv, colecţia de traiste bucovinene.

“Am promis că pe 19 aprilie, în prima zi de Paşte, voi purta o ie românească, tradiţională din Bucovina, un brâu din colecţia primăvară-vară 2009, şi traista Bucovina”, a declarat Elena Udrea la Happy Hour.

Ministrul Turismului a spus că cei care vor fi de Paşte la malul mării vor avea parte de o surpriză de proporţii pentru că nu va fi singura îmbrăcată în acest stil tradiţional bucovinean.

“Deja am vorbit cu cei din Suceava să ne pregătească un prim transport către Bucureşti”, a mai spus Udrea.

Toţi cei interesaţi să achiziţioneze traista bucovineana pot accesa site-ul Ministerului Turismului pentru a afla mai multe detalii despre magazinele care comercilaizează acest produs.

sa evaluam: a scos biletelul roz si l-a bagat pe patriciu in kkt, a mers cu praji la base la spital, a sapat, a sadit, a patinat, a biciclit, a gatit, a crosetat, a tors si a produs…. o colectie de traiste.
ce urmeaza? sper, tampoane. tampoane blonde cu pronuntie diafana si ambitii mari. de portavoce. si premier din umbra.. si la divizia de premieri din umbra e nevoie mare de accesorii> asa cum generalii din militie au borsetuta/posetuta, astia de au ambiti politice mari tre sa aiba…………traistuta. fara traistuta, nema succesuri.

vedete

dar pt cu toti oamenii politici de viitor trebuie sa stie cum e cu sapa, mi-am adus de minte de un status de pe mess> cine sapa groapa altuia e bratara de aur. acu, e doar traista bucovineana..

Advertisements