no, shit!

haules! (ca sa zic asa) uite, lume! elena!

url

doamne-fereste, sa nu dispara asa zisul blog mezino-prezidential, hai sa dau cu copy paste. si cu albastru, ca sa se vada mai bine. zice:

NU MĂ TEM DE VOI!

La “tonomate” mă refer, evident. Tata a avut perfectă dreptate când v-a numit astfel. Şi se vede treaba că astfel de specimene nu sunt numai la noi în ţară, ci mai sunt şi pe afară. Cei de la Associated Press n-au catadicsit nici măcar să-mi dea un telefon sau un mail în care să ceară şi părerea mea, una, acolo, cât de mică. Halal jurnalism. S-au informat din trei surse independente dar, mai mult ca sigur, toate erau dintr-un anumit trust. În fine, nu are rost să mă disculp acum în faţa valului de atacuri mişeleşti. Vrea să le spun acestor “domni” doar atât: NU MĂ TEM DE VOI! Am dreptul la o viaţă privată minimală pe care nu vreau să o mai amestecaţi tendenţios cu viaţa mea publică. Şi înainte de a mă mai judeca, interesaţi-vă măcar pentru cultura voastră generală de proiectele numeroase pe care le-am iniţiat în Organizaţia de Tineret PDL. Nu sunt singură, am o întreagă echipă de tineri alături, care au încredere în mine, iar toate încercările voastre de manipulare nu provoacă decât dezgust. Oricine are un masterat de comunicare politică poate să numească cu uşurinţă tacticile voastre propagandistice clasice care nu vor altceva decât să-l denigreze şi mai mult pe tatăl meu prin ricoşeu. Dar nu o să vă mai meargă de azi înainte. Am amânat mult folosirea blogului ca formă de comunicare pentru că încă mai credeam că există un minim bun simţ la unii dintre “bravii” jurnalişti isterici. Dar toate au o limită. Aşa că începând de azi voi da replică pe măsură tuturor celor care o merită. Marele filosof german spunea că “ce nu te doboară, te face mai puternic”. Se pare că eu o să am confruntarea cea mai grea pentru europarlamentare, nu-i aşa? Am încredere în votul românilor, în tatăl meu, în colegii mei de partid. Nu în… tonomate!da, da, sa bipbipbip de ziua ta, ca altceva nu imi vine a zice.

da citat din  nice. da, ma. ni-ce! niiii-ceeee!

era cat pe ce ca otpdl in plin avant filosofic sa o scoata pe fata lu tata alfabetizata. macar asa, de ochii blogosferei. i-auzi fata! zice tonomate! to-no-ma-te! pasta de tomate.

repetati, pionieri: suc-ce-suri! suc-ce-suri!

si inca o data: to-no-ma-te!

concluziile, in episodul viitor.

Advertisements