ghinion, maica

mda. weekend cu ghinion pentru pedelisti. mi-au stricat bunatate de pledoarie pe care o si vedeam sub titlul de “vin ai nostri”, ca de vineri tot fac un bilant cu ce oameni si-au adus in functii. ii aveam pe lista pe  finul prezidential, numitul Falca, intepenit mot in fruntea adunarii primarilor din marile orase. Dl Udriste a primit scaunul de la Metrorex dupa ce ani buni a gestionat in primaria capitalei tot tinea de infrastructura, reabilitari etc (nu stiu daca e corect sa zic pe scurt ca s-a ocupat de borduri, dar pe acolo era treaba omului). asa. mai era ioanitescu la termoelectrica, pus de videanu. la agentia de strategii guvernamentale, un profesor universitar evident de la babes boliay, fost coleg cu premierul :)) (mai conteaza numele) etc.etc.

si cand imi venise mie elanul sa combat pe circuitul ciolanului in natura, ardeal, primarii si halte halea, se incaiera, domne!

dati-o dracului. deja e cam mult pentru un debut de guvernare. canci pensii, canci salarii, euro in cer, acum trecem la fapte. si de unde nu te astepti. numitul rares niculescu, nu se poate sa nu stiti, urla televiziunile de ieri, cu mutrisoara lui delicata, cu functia lui de europarlamentar, cu decoratia data de basescu, cu toate lucrusoarele lui mici pe care si le pregatea sa si le aseze pe biroul de purtator de cuvant al guvernului a trecut – pe modelul tolea al celebrei magda, urmasa a si mai celebrei elodia – la rupt maxilare. misto, frate. si cu desfasurare: bataia e filmata, huliganii amendati (vai de jandarmii care au indraznit sa-i efectueze lui niculescu 61/91 aliniatul a, huliganism si tulburarea ordinii publice :))), cel mai probabil povestea se va lasa cu continuare. sa ne distram deci, guvernul pdl asigura filme cu urmasii lui bruce lee. in criza, merge si asa.

si daca de la junele cu hormonii in extaz nu are nimeni pretentii, de la dl videanu nu se mai pune problema asa. cum sa te dai, domn’ primar cu 160 pe autostrada? mercedesu lu matale n-are antiradar?

rusine, bre. pai nu mai e nea vasile la interne, bre. e nica. da. ni-ca! si iac-asa te trezisi matale si duduia miorita in prime time la televiziuni. misto. si fara carnet. si acu, pe bune, cui ii pasa ca baietii si-au adus oamenii? a?

paine si circ. si ghinioane. pd-l a stat prost cu zodiacul weekendul asta, e clar. sa vedem ce mai produc pe langa sefi de institutii reesapati din vremuri de straveche prietenie. 🙂

 

 

 

 

 

sfat pt prietenul de la cluj care a vrut sa-si demonstreze priceperea in a da cu pumnul: amice, cand vine garda, fugi. ca nu ii mai pasa nimanui al cui esti tu cand ai sange pe degete, ochii rosii si alcool in vena!

 

 

iar pentru dl primar, de la experti: NU CU MERCEDESU’! sunt niste masini rosii, jmekere, italienesti pentru viteza. nu cu limuzina, ca nu-i treaba. stie colegu’ de la sanatate. vinde omul, are magazin, daca ti-e asa mare dragul de viteza, ia matale una in drive.

Advertisements