blogosfera si divortul

asa deci. colegul ioska zice ca presedintele pnl, excelenta sa calin anton (etcetc) popescu tariceanu divorteaza. iar. sincer, nu ma mai intereseaza.

sa recapitulam zvonurile din ultimii ani, ca s-a auzit lunar de divortul lui tariceanu.

acum vreo doi ani, il insela nevasta iar el, incornoratul, divorta. primii zvoneri au transmis ca doamna ii punea coarne cu un ziarist. n-a tinut, nu s-a publicat, ziaristii nu au prezentat interes in breasla.

zvonerii nu s-au lasat. au schimbat ziaristul cu un sepepist. bun asa. macar acum era mai credibil (:P) insa, nimic. neam divort, neam proces, neam scandal.

si-a mai trecut un an prin noi, a fost si soare si.. noroi! ca daca nu a vrut boboru nici sa creada, nici sa publice ca pe tariceanu il inseala nevasta, au reformulat intriga. premierul Tariceanu, afemeiatul, nemernicul, umbla ochi-pipaie fund, isi inseala blanda doamna. Bun asa. CU??? cu cine? pai mai lipsea sa procedeze la adulter cu portarul de la guvern, ca in rest ni s-a spus de jumatate de partid. Finalmente, canci divort.

deja, sincer, mi s-a luat. anton nu a divortat. nevasta-sa nici atat. de inselat, s-or fi inselat. dar daca nu vine un zvon ca ori unul, ori celalalt a facut sex cu un extraterestru, eu nu ma mai joc!!! recomand zvonerilor-bine-pregatiti-inainte-de-congres sa manufactureze poze cu:

1. sex cu animale

2. sex cu animale in curtea guvernului 3

3. sex cu animale in curtea guvernului pazit de spp

(asta daca vinovatul de activitati extraconjugale este tariceanu)

daca plecam de la premisa ca l-a inselat nevasta, propun sa il fi inselat macar cu:

1. un ziarist si un sepepist simultan

2. o oaie, doua oi, trei oi, gigi becali

3. alien si predator


ps. daca o tinem asa pana cand fac liberalii congres, (mai e o luna!!!!), va divorta tot partidul, jumate vor fi homosexuali, eventual pedofili, cu antecedente de viol, trecuti prin scoala de corectie si banuiti de sifilis!

haida. sa fim seriosi. zice buletinul ca sunt insurati? zice.  putem sa zicem si noi ca ne-am plictisit de zvonuri.

vrem poze cu situatiile mai sus mentionate. eu personal as dori varianta cu alien si predator :))

cu multumiri retusuri.blogspot.com

cu multumiri retusuri.blogspot.com